spelbolag i mobilen

Här uppdaterar vi med alla nya spelbolag på den svenska marknaden. Eftersom samtliga spelbolag i Sverige måste inneha en spellicens och vara godkända för hazardspel på nätet, så har vi valt att endast lista spelbolag med svensk licens.

De nyaste spelbolagen just nu

Här uppdaterar vi kontinuerligt med alla nya spelbolag på den svenska marknaden.


Snabbare.com

snabbare logoSnabbare.com är ett förhållandevis nytt spelbolag som tog svenska spelare med storm. Detta för att de erbjuder dig att spela hos dem utan att behöva genomgå en komplicerad registrering. Hos Snabbare.com kan du betta utan konto direkt med hjälp av Bank ID. Just nu erbjuder inte Snabbare.com någon bonus, men om du vill betta snabbt och enkelt så är detta en självklarhet.


SpeedyBet

speedy betDetta är en av våra favoriter när det gäller snabb betting. Här bettar du helt utan att registrera dig och sätta upp ett konto. Bara logga in med ditt BankID och spela på! Vi gillar detta nya spelbolag speciellt mycket då vi har goda erfarenheter av Hero Gaming som är ägarna bakom spelbolaget. Du känner säkert till Casino Heroes och Betser (finns tyvärr inte i Sverige längre) och det är just dessa skapare som lanserat detta nya och minst sagt växande spelbolag.


Hajper

hajper logoPrecis som ovan nämnda så är Hajper ett nytt spelbolag som erbjuder dig att betta snabbt utan konto och registrering. Att betta utan konto har blivit en enorm succé som exploderat på den svenska marknaden. Detta för att vi just har BankID som digital legitimering. Hajper lever verkligen upp till namnet, genom att vara en av de första, stora att släppa möjligheten till betting utan registrering.


Se fler spelbolag som erbjuder betting utan konto och registrering på Fotboll.com/betting/utan-registrering.

Fördelar och nackdelar

Nya spelbolag har en stor nackdel. Det är ju helt nya och ingen känner till dem! Gamla drakar som exempelvis Betsson och Unibet har funnits i två decennium och ”alla” känner till dem, så de har en enorm fördel. Vad ska då nya spelbolag göra för att attrahera nya spelare? Det finns flera sätt. Nya svenska spelbolag brukar kombinera alla sätt. De brukar erbjuda konkurrenskraftiga odds, hitta på ett innovativt lojalitetsprogram och presentera en hel kavalkad av oddsbonusar och andra erbjudanden för sportsbets.

Nya svenska spelbolag

Betser är i vår mening en mycket spännande nykomling. Här får nya spelare ta del av en matchad oddsbonus på upp till 100 euro att använda på ett ofantligt antal odds. Betser är helt svenskt och drivs av ett gäng svenska spelentreprenörer med gott rykte. Hos Betser kan du spela hem lojalitetspoäng för varje insats. Dessa poäng kan du använda för att köpa gratisbets. Du kan också delta i ligor och tävla mot andra spelare om fina priser.

21bet finns nu i Sverige och det är något alla fans av sportspel ska vara glada över. Den här sajten har allt för den som vill spela på sport på datorn, mobilen och surfplattan. Spelbolaget har många specialiteter, såsom en oddsbörs och gratis frågesport. Oddsbörsen är en innovativ produkt där det är vi spelare som sätter oddsen genom att backa eller lägga olika odds. Frågesporten, som fungerar som ett tipsspel, är unikt i det att det är gratis att delta. Priserna som betalas ut är dock i form av riktiga pengar!